Om Donera

Formål 

 

Gaver er en mulighed for at vise dem man holder af, at man tænker på dem og gerne vil forkæle dem og gøre noget godt for dem. Kunsten at give en god gave handler om at glæde modtageren.  

Den perfekte gave er uforudsigelig og bidrager med noget, modtageren ikke selv havde tænkt på. Alle bliver glade for en overraskelse med tanke bag – uanset gaven i sig selv.  

Men det er svært at finde den perfekte gave eller overhovedet have inspiration til gaveidéer. 

Om personen er ens bedste ven eller en fjern bekendt, er det at kunne give en gave svært. For man vil gerne ramme helt rigtigt, i stedet for at bruge unødvendige penge og tid på et forudsigelig gavekort som bliver glemt i skuffen. 

Hos donera.dk gør vi alt for at hjælpe dig med at finde en perfekte gave og gøre idéprocessen så inspirerende og nem som mulig! Vi har samlet en platform over kvalitetsprodukter som sikrer dig gode, unikke og personlige gaveforslag. Du kan selv gå på opdagelse i vores webshop hvor vi har inddelt gaverne efter persontyper eller efter personlige interesser. 

 

 

Bæredygtige gaver 

Gaveindustrien bliver nemt et område hvor der produceres og sælges til et overforbrug, da mange gaver ikke bliver brugt eller returneret. Da der er mange begivenheder i løbet af et år hvor gaveudveksling forventes, forbruger folk hurtigt af pligt og uden at have muligheden for at vælge gaver der vil passe til den enkelte person. På den måde er der mange masseproducerede plastikgaver der ender på loftet og endeligt smidt ud.  

Vi har sørget for at alle vores produkter er af høj kvalitet og tilrettelagt til at passe personligt efter interesser og personlige ønsker. Vores ønske er at man ved at finde den helt rigtige gave, ikke ender med at overforbruge, både for miljøet og ens egen økonomis skyld.  

Derudover har vi gjort det så nemt som muligt at vælge bæredygtige gaveforslag, ligesom vi har opnået vores ambition om at mindst 50% af vores leverandører har en bæredygtig profil. Vi bestræber os på at vores bæredygtige målsætning løbende stiger og at vi finder bæredygtige alternativer til alle slags gaveforslag.